VITAPLEX - PROGRAM ZDRAVE ISHRANE

Paketi zdrave hrane, brojsov čaj i eliksir - samo u Slanoj sobi

an imageZdravo se hraniti nije teško i pored stečenih (pogrešnih) navika u ishrani. Takođe, nije se teško hraniti zdravo i pored činjenice da je čistija i prirodnija hrana teže dostupna nego pogrešna, nezdrava. Da bismo se zdravo hranili i da bi nam takva ishrana postala prijatna navika, potrebno je da se ispune dva uslova:
• Odluka da se započne sa takvom ishranom;
• Da se uvjerimo u vrijednosti zdravog načina ishrane!
Za početak, ono osnovno sto mora da učini potrošač namirnica jeste da sazna sta je u ishrani stvarno zdravo, a sta je nezdravo. Odnosno, koja hrana ima korisna i ljekovita svojstva, a koja je štetna po njegovo zdravlje. Kada se upoznaju korisna svojstva zdrave hrane, sledeće što je potrebno učiniti, jeste da se nauči kako se koriste i pripremaju zdrave namirnice. Naime, kako od zdravih namirnica napraviti ukusna i ljekovita jela. Kada su se upoznali razlozi za zdravu ishranu, u samom startu korisćenja zdrave hrane, javiće se i ne mali problem: gdje nabaviti bez većeg truda sve potrebne namirnice za zdrave i ukusne obroke. Naravno, treba nabaviti i recepte. A da bismo se potpuno uvjerili u prednosti zdrave ishrane, takođe je potreban i jedan određeni vremenski period svakodnevnog koriscenja zdrave hrane. U tom vremenu, ako se u svim obrocima koristi samo odabrana zdrava hrana, korisnik ce, pored pozitivnih promjena, uvidjeti i ostale prednosti zdrave ishrane, kao sto su izvrstan ukus i lakoća pripreme. Uvidjeće da je takva ishrana i najeftinija.

Svi gore navedeni razlozi podstakli su nastanak "Vitaplex" programa zdrave ishrane.

Rezultatima "Vitaplex" programa zdrave ishrane danas su hiljade korisnika odusevljeni. Uvjerili su se da zdrava hrana moze da otkloni zdravstvene probleme, čak i neke veoma teške, da se zdravom ishranom lako povrati snaga i dobro raspolozenje, da se bez ikakvih odricanja otklanjaju celulit i višak kilograma, da se otklanja nečista koža i dobija sjaj kose i noktiju, da se ispravnom ishranom stiče podmlađen i svjež izgled, da se uz zdravu ishranu lakše podnose životne tegobe... Uvjerili su se da je zdrava hrana najpozitivnija energija koju ništa drugo ne moze da zamjeni. Uvjerili su se u čudesnu moć zdrave ishrane! Ove tvrdnje dokazuju mnogobrojna pisma korisnika koja redovno pristižu proizvođaču. Dokazuje i stalna nova potražnja starih korisnika i njihove preporuke drugim ljudima.
"Vitaplex" program zdrave ishrane nije proizvod ničije pameti, to je zapravo najzdravija ishrana koja postoji od uvijek i koja je samo prilagođena savremenom čovjeku koji je naviknut da mu je sve jasno i da mu je sve na dohvat ruke. U petnaest dana, koliko traje program, korisnik će upotrebom čiste, prirodne i integralne hrane, biti osvjedočen njenim izvrsnim ukusom, lakoćom pripreme i sto je najvažnije, njenim hranljivim i ljekovitim dejstvom. Dobiće saznanje sta će takva ishrana za kratak vremenski period učiniti od njegovog organizma. Za takvo osvedočenje pobrinuli su se pored odabranih namirnica i sami ukusni recepti, svaki dan drugačiji. Uputstva za pripremu, a i sam način kako su namirnice upakovane i raspoređene za svaki dan posebno, daće svoj udio da se zdrava ishrana prihvati i zavoli. Sve ovo navedeno korisniku će na jednostavan, lak i zabavan način omogućiti da priprema vrlo ukusne i zdrave obroke. Takođe, zbog samog programskog koncepta, korisnik će imati i psiholoski potsticaj da sa takvom ishranom započne i da je isproba.
"Vitaplex" program zdrave ishrane je i najprirodniji, bez ikakvog odricanja i posledica, način regulisanja tjelesne težine.
"Vitaplex" program zdrave ishrane za 15 dana za dvije osobe sastoji se iz paketa zdrave hrane, "Vitaplex" preparata i čaja po Brojsu .
"Vitaplex" paket zdrave hrane i "Vitaplex" preparat, kao i čaj po Brojsu, sadrže zajedno četrdeset i dvije visokovrijedne čisto prirodne komponente koje nisu zagađene pesticidima i drugim hemijskim sredstvima. Dvadeset i osam namirnica raspoređene su odvojeno u paketu po danima pripreme, a deset visoko vrijednih cjelina ukomponovane su u zaseban preparat. Caj po Brojsu sastoji se iz četiri ljekovite biljke i u sastavu je paketa zdrave hrane. Program, naravno, sadrži i uputstvo sa receptima za vrlo jednostavnu pripremu obroka.

Sertifikat i garancija o čisto prirodnom kvalitetu i najispravnijoj proizvodnji su priloženi.

"Vitaplex" program čine:

1. PAKET ZDRAVE HRANE, koji se sastoji od:
- integralnih žitarica: pšenica, pirinač, proso, raž, ječam i ovas.
- integralnih mahunarki: proteinski grašak, naut, soja, azuki pasulj, mungo pasulj i sočivo.
- sušenog povrća: šargarepa, list celera, korijen celera, list peršuna i korijen peršuna.
- musli: pšenicne klice, pšenicne pahuljice, ovsene pahuljice, ražene pahuljice, ječmene pahuljice, kukuruzne pahuljice, sojine pahuljice, suncokret oljuscen, suvo grozđe, suve jabuke i pšenicne mekinje.
2. ČAJ PO BROJSU sadrži: žalfiju, kantarion, matišnjak i nanu.
3. MAKROBIOTIČKI PREPARAT ( ELIKSIR ) u svom satavu ima: ječmeni miso, morske (kombu i vakame) alge, šitake pečurke, umeboši šljive, đumbirov korijen, ljekovito bilje (karanfilić, pelen i majčinu dušicu), sojin lecitin i izvorsku vodu.
4. Vrlo jasno uputstvo sa receptima
5. Sezonsko voće i povrće koga po datom uputstvu nabavlja sam korisnik.


Naša firma je eksluzivni uvoznik i distributer programa Vitaplex zdrave hrane za za Crnu Goru. Saljemo poštom u sve krajeve Crne Gore. Za dodatne informacije i cijene pozovite.